ΝΤΡΟΠΗ: Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

images (1)1

ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ…Η μόνη απάντηση που ταιριάζει για τους Δημοτικούς Συμβούλους του κ.Παπακωνσταντίνου, που στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισαν την τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης του έτους 2017 της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. για την αναμόρφωση των εσόδων και εξόδων της επιχείρησης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από τον Δημοτικό προϋπολογισμό, και αφορά και την μίσθωση των εργαζομένων ΑΜΕΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

 Ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Συμπολίτες μας με αναπηρία νιώθουν την ανάγκη για κοινωνικοποίηση όπως όλοι μας, και οφείλουμε συλλογικά να τους ενισχύουμε, να τους στηρίζουμε χωρίς καμία μικροπολιτική συμπεριφορά, και όχι από συνήθεια σαν αντιπολίτευση να καταψηφίζουμε τα πάντα που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο, να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο και σε ανθρώπους που πρέπει να τους κοιτάζουμε στα μάτια σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας.Γεγονός πάντως είναι ότι σήμερα με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. Ηλία Ζιακούλη, πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν μια άτυχη στιγμή η χθεσινή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, και ευχόμαστε να είναι η τελευταία.
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
13173833_1293533973993496_7431648867627824114_n
πηγή PoliteiaMeOrama.gr

Μοίρασε το άρθρο!