Κλήρωση Europa League: Τα 8 ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση

Η φάση των 32 ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία του φετινού Europa League. Παρακάτω έχουμε τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό
Η ΑΕΚ, αν και είχε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει στο Κίεβο κόντρα στην Ντινάμο κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Ο Τζόρτζιο Μαρκέτι εξέφρασε την οδύνη του για το θάνατο του 51χρονου Βάσκου αστυνομικού πριν τη ρεβάνς της Αθλέτικ με τη Σπαρτάκ στο Μπιλμπάο.
Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των 16 του Europa League, με την κληρωτίδα να έχει κέφια και να βγάζει πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ξεχωρίζει η “τιτανομαχία” με άρωμα… Champions League μεταξύ της Άρσεναλ και της Μίλαν.Όσον αφορά στην Ντινάμο Κιέβου, η οποία απέκλεισε την ΑΕΚ στους “32”, θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο. Από εκεί και πέρα, όμορφο θέαμα θα προσφέρουν και τα παιχνίδια Λειψία – Ζενίτ και Μαρσέιγ – Μπιλμπάο.
Τα ζευγάρια των “16” του Europa League

Λάτσιο (Ιταλία) – Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)

Λειψία (Γερμανία) – Ζενίτ (Ρωσία)

Ατλέτικο (Ισπανία) – Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) – Λιόν (Γαλλία)

Μαρσέιγ (Γαλλία) – Μπιλμπάο (Ισπανία)

Σπόρτινγκ (Πορτογαλία) – Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Μίλαν (Ιταλία) – Άρσεναλ (Αγγλία)

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 8 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου. Η κλήρωση για τα προημιτελικά θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, θα παίξει στο Champions League.

Μοίρασε το άρθρο!