«Κλέφτες… κλέφτες»! Με αυτή την ιαχή πήραν τα μετάλλια τους οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ΠΑΝΑΞΙΑ το Κύπελλο Ελλάδας και ο κόσμος της ομάδας έδωσε… ρεσιτάλ!

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους, ωστόσο εκείνη την στιγμή ο κόσμος του ΠΑΟΚ τους πίκαρε για όλα αυτά που έγιναν έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

«Κλέφτες… κλέφτες» φώναζε ρυθμικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ και μέχρι να πάρει ακόμα και ο τελευταίος παίκτης της ΑΕΚ το μετάλλιο του.

Ο Φερνάντο Βαρέλα χάρηκε με την ψυχή του την κατάκτηση του κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερα προετοιμασμένος.

Το γκολ που σημείωσε στην Τούμπα με την ΑΕΚ θα μείνει στην ιστορία για το ντόμινο εξελίξεων που ήρθε μετά, αλλά δεν παύει να είναι και από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. 

Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά το τέλος του τελικού μίλησε στα καναλιά COSMOTE Sport και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι για το παιχνίδι της ΑΕΚ, τις μπαλιές που κάνει, το πώς αναπτύσσεται στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε, θέλω να εξάρω τον χαρακτήρα του ΠΑΟΚ και να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του. Είναι δύσκολο γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με δυνατούς παίκτες, όμως ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά την κατάκτηση κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, μίλησε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά και για τις διαφορές με το περσινό.

Αναλυτικά τι είπε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός:

Για τις διαφορές με τον περσινό τελικό στο Βόλο:

“Φέτος ήμασταν καλύτεροι από πέρσι στον αγώνα. Κάναμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ, δεν δεχθήκαμε πίεση από την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολύ νωρίτερα στον αγώνα.”

Πώς ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε αυτήν την κατάκτηση:

“Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε οι ίδιοι από πέρσι. Αυτό βοήθησε να έχουμε σωστή χημεία και μετά από ένα σημείο ήταν πάρα πολύ καλοί μέσα στη σεζόν.”

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό:

“Σε αυτό το κομμάτι μας έδωσε ώθηση ο κόσμος από την στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο για προθέρμανση. Η ατμόσφαιρα των οπαδών μας ήταν και πάλι φανταστική και με αυτή την ώθηση μπήκαμε τόσο δυνατά στο παιχνίδι.”

Με δικό του γκολ του, η… σεμνή τελετή του τελικού έλαβε τέλος και στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε τη σιγουριά του ο Δ.Πέλκας.

«Πίστευα πολύ ότι θα κερδίσουμε σήμερα, ήμουν σίγουρος. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, για το Κύπελλο και το γκολ που πέτυχα. Μετά το χαμένο πέναλτι, συνέχιζα να είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε γιατί είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Το θέλαμε περισσότερο, το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Χαίρομαι που κάναμε χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας μας, που ήρθε να μας παρακολουθήσει» δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας στην Cosmote TV.

Μοίρασε το άρθρο!