Κέρδισε και ανέβηκε ο Ηρακλής στην Football League

Το αήττητο σερί του συνέχισε ο Ηρακλής με τον… γηραιό να επικρατεί του Τηλυκράτη με 2-1 να φτάνει τους 12 βαθμούς και να εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στην Football League.

Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος για τον Ηρακλή ήταν ένας. Η άνοδος στην Football League. Ο «γηραιός» πάλεψε και τελικά κατάφερε να πετύχει τον στόχο του δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου. Οι… κυανόλευκοι συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στα μπαράζ επικράτησαν και του Τηλυκράτη με 2-1 και κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα έφτασαν τους 12 βαθμούς εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδό τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, με τους γηπεδούχους να έχουν μια νευρικότητα καθώς με νίκη ήξεραν πως θα πετύχαιναν τον στόχο τους. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν Καββαδία στο 74′. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Τάι με εκτέλεση φάουλ αποκατάστησε την τάξη και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους… κυανόλευκους.

Ηρακλής: Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).

Βόρειος όμιλος

Ηρακλής – Τηλυκράτης 2-1

Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΠΣ Βόλος 0-1

Βαθμολογία σε 4 ματς:

1. Ηρακλής 12 (7-1)

2. Βόλος 9 (4-2)

3. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (0-3)

4. Τηλυκράτης 2014 1 (1-6)

Επόμενη αγωνιστική (5η):

ΑΠΣ Βόλος – Ηρακλής

Απόλλων Παραλιμνίου – Τηλυκράτης

 

Νότιος όμιλος

Εθνικός – Αήττητος Σπάτων 0-0

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος ΔΙΑΚΟΠΗ

Βαθμολογία σε 4 ματς:

1. Αήττητος Σπάτων 8 (5-3)

2. Ηρόδοτος 4 (5-1)

3. Αστέρας Αμαλιάδας 3 (4-7)

4. Εθνικός 3 (3-4)

Επόμενη αγωνιστική (5η):

Αήττητος Σπάτων – Αστέρας Αμαλιάδας

Ηρόδοτος – Εθνικός

Μοίρασε το άρθρο!