Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Οι εργαζόμενοι του δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, κατά την ομιλία του, αρχικά ευχήθηκε «η χρονιά που μόλις ξεκίνησε να είναι γεμάτη με υγεία και ευτυχία». Αναφερόμενος στην συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων τόνισε ότι «με δύναμη και αισιοδοξία, ενωμένοι και με αίσθημα αλληλεγγύης αντιμετωπίζουμε και ξεπερνούμε κάθε δυσκολία που αφορά την ποιότητα ζωής, την καθημερινή εξυπηρέτηση και την κοινωνική προστασία των συμπολιτών μας».
Ο κ. Γαβότσης υπογράμμισε και το σημαντικό έργο, που έχει γίνει από τη διοίκηση του δήμου, μετά από επαφές και προσπάθειες ετών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου : «Αυτή τη στιγμή ο δήμος στα τρία χρόνια διοίκησής μας κατάφερε να εξασφαλίσει 14 εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα. Απ΄ ότι διαφαίνεται στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τις μελέτες που είναι σε εξέλιξη, θα εξασφαλίσουμε άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να ολοκληρωθούν έργα πνοής για τους συμπολίτες μας. Ο δήμος Ωραιοκάστρου, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ¨πρωταθλητής¨ στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων».

Επεσήμανε επίσης, ότι «πρωταρχικό μέλημα διοίκησης και εργαζομένων, είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη», ενώ συνεχάρη τους εργαζόμενους που καθημερινά καταβάλλουν προσπάθειες δουλεύοντας σκληρά, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Μάλιστα ανέφερε ότι θεωρεί τον εαυτό του συνεργάτη τους, καθώς όλοι προσπαθούν για το κοινό καλό ενός δήμου που καθημερινά – χάρη στον ζήλο των εργαζομένων – επιτυγχάνει όλο και περισσότερους στόχους για την ανάπτυξη και βελτίωση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ευχές προς τους εργαζομένους απηύθυνε ο πάτερ Νικόλαος Μοναστηρίδης, ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Γιώργος Κελεσίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ανέστης Πολυχρονίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα προσωπικού κ. Αθανάσιος Καρύδης.

Μοίρασε το άρθρο!