ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

MONOGRAMMA TELIKO

Το Σάββατο 20/5 πραγματοποιήθηκε στο πάρκο «Καλόγερος» η λήξη των Νεανικών Συντροφιών, του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας Σολ και των Ομάδων Ρομποτικής SERA team της Ενορίας μας σε ένα Burger Party που οργανώσαμε για τα παιδιά μας. Περάσαμε όλοι μαζί λίγες ώρες χαράς, παιχνιδιού, γέλιου και μουσικής σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Ωραιοκάστρου. Με την ευγενική συνδρομή του ΑΛΣΟΣ Catering και της κάβας Μούσεςγευτήκαμε υπέροχα burgers, αναψυκτικά και παγωτά. Για την ασφάλεια των παιδιών μας μερίμνησε για ακόμα μια φορά η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου ενώ την περιποίηση του χώρου πριν την εκδήλωση φρόντισαν οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου μας και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Κυριάκος Ιωσηφίδης.

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο με περισσότερες, φρέσκες ιδέες για μικρούς και μεγάλους.

Καλό καλοκαίρι!

#seraprojects2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Η Ενορία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την πολυφωνική χορωδία του Ακαδημαϊκού Μουσικού Συνδέσμου Θεσσαλονικέων, την οποία είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και να απολαύσουμε στην Θ. Λειτουργία της περασμένης Κυριακής.

Η χορωδία απέδωσε τους ύμνους της Θ. Λειτουργίας με ιδιαίτερη τέχνη και τεχνική προσδίδοντας στο ιερό Μυστήριο μια ιδιαιτερότητα αλλά και ένα διαφορετικό, πολυφωνικό, άκουσμα στους εκκλησιαζόμενους. Τη χορωδία διηύθυνε ο μαέστρος και εκπαιδευτικός μουσικής κ. Σάββας Βρεττός. Μετά την Θ. Λειτουργία η Ενορία μας δεξιώθηκε τα μέλη της χορωδίας στην αίθουσα δεξιώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου παραθέτοντας καφέ και εδέσματα που, φιλοφρόνως, ετοίμασαν κυρίες της Ενορίας μας. Τέλος ο προϊστάμενος του ιερού μας Ναού, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης, πρόσφερε στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μιχάλη Καλώτα μια εικόνα, αντίγραφο της εφεστίου εικόνας της Ενορίας μας, της Παναγία Πορταϊτίσσης των Ιβήρων, ευχαριστώντας τον ίδιο και τα μέλη της χορωδίας για την παρουσία τους. Ο π. Νικόλαος και ο κ. Καλώτας ανανέωσαν το ραντεβού για μια συναυλία στο εγγύς μέλλον.

 

Μοίρασε το άρθρο!