Δ.Μάρδας: «Αξιοποίηση ακινήτων του Υπουργείου Εργασίας – Η περίπτωση του ΠΙΚΠΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μάρδα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β Θεσσαλονίκης, οργανώθηκε σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κ. Κ. Σπηλιοτόπουλου και του κ. Α. Παπαθεοδώρου Γενικού Δ/τη του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Θέμα της συζήτησης ήταν ο τρόπος αξιοποίησης των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων του ΠΙΚΠΑ της Αγ. Τριάδας Θεσσαλονίκης, οι οποίες ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας. Με αφορμή το ΠΙΚΠΑ συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη και αποδοτικότερη αξιοποίησης της περιουσίας της Γεν. Γραμματείας Πρόνοιας.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα σύνολο αναξιοποίητων κτηριακών εγκαταστάσεων και όχι μόνο. Ο τρόπος αξιοποίησης τους και η ενδεχόμενη συνδρομή του κ. Μάρδα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων που έχει ο βουλευτής με δημάρχους της Β’ εκλογικής περιφέρειας του Νομού Θεσσαλονίκης. Ενδεικτικά σημειώνονται κάποια από αυτά όπως: το ΚΑΠΠΑ 2000 στο Δήμο Θερμαϊκού, η ξενοδοχειακή εγκατάσταση στα λουτρά της Ν. Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης, η ίδια εγκατάσταση των λουτρών του δήμου Λαγκαδά, το κάμπινγκ της Αγ. Τριάδας στο Δήμο Θερμαϊκού, οι ξενοδοχειακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις στον Βερτίσκο του Δήμου Λαγκαδά κ.ά. Η αξιοποίηση ορισμένων από τα ανωτέρω εξαρτάται από τις πρωτοβουλίες των τοπικών δημάρχων.

Μοίρασε το άρθρο!