ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΘΕΙ Η ΑΝ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νέα ανακοίνωσε εξέδωσε τα ξημερώματα η ΕΥΑΘ, σε σχέση με τις διακοπές υδροδότησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τη θεομηνία που σάρωσε την πόλη.
Όπως τονίζεται:

Προκειμένου να υδροδοτηθούν σταδιακά από τις 6 το πρωί η Τούμπα, περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπως Μπότσαρη, Μαρτίου, Ανάληψη, Χαριλάου και Βότση, αλλά και η Πυλαία κι η Καλαμαριά, που είχαν πολύωρες διακοπές από χτες το μεσημέρι, θα γίνει η ακόλουθη διαχείριση:
– θα κοπεί το νερό από τις 6 π.μ. σε Εύοσμο, Ωραιόκαστρο, Σταυρούπολη, Πεύκα, Μετέωρα, Πολίχνη, Ευκαρπία, Νεάπολη, Επταπύργιο – Άγιο Παύλο – Άνω Πόλη – Πανόραμα.
– έχει ήδη κοπεί από τα μεσάνυχτα στις Συκιές.

 

Οι Αμπελόκηποι και η Μενεμένη θα συνεχίσουν να έχουν προβλήματα υδροδότησης μέχρι τις 10 π.μ. περίπου, ενώ χωρίς νερό θα παραμείνουν δυστυχώς η Ξηροκρήνη, το κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι Σαράντα Εκκλησιές κι η Ευαγγελίστρια”.

 

Να σημειωθεί ότι τα προβλήματα οφείλονται σε αυξημένη θολότητα που προκλήθηκε από την χθεσινή βροχόπτωση και οι πρώτες ενδείξεις από τους επιβεβλημένους ελέγχους θα φανούν το μεσημέρι. Τότε θα κριθεί αν το νερό είναι απολύτως ασφαλές για να δοθεί στην κατανάλωση.

  

Νεότερη ανακοίνωση, από την ΕΥΑΘ, αναμένεται στις 5 μ.μ.

 

Μοίρασε το άρθρο!