ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Γ.Αρβανιτίδη: Διαβεβαιώσεις χωρίς αντίκρισμα από την Περιφέρεια Αττικής για τον ΧΥΤΑ Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος για θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιώργος Αρβανιτίδης αναφερόμενος στο έντονο πρόβλημα των σκουπιδιών που συσσωρεύονται για δέκατη ημέρα στο Λεκανοπέδιο Αττικής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Για δέκατη συνεχή ημέρα στην Αττική συσσωρεύονται τόνοι απορριμμάτων από την προβληματική λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής, παρά τον αρχικό εφησυχασμό της Περιφέρειας Αττικής ότι μέσα σε 2-3 μέρες θα είχε αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Η κυρία Δούρου πρέπει να λογοδοτήσει στους πολίτες για αυτήν την ανεύθυνη στάση της που είναι αποτέλεσμα σειράς δικών της λανθασμένων χειρισμών, στο κρίσιμο ζήτημα των σκουπιδιών.

Οι ιδεοληπτικές αγκυλώσεις της, για την διαχείριση των απορριμμάτων, δεν μπορούν να συνεχιστούν και να επιφέρουν διαρκώς και μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Τα λόγια και οι διαβεβαιώσεις της Περιφερειάρχη Αττικής είναι χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα και για την…ανακύκλωση. Ας μην ανακυκλώνει ανούσια επιχειρήματα για ευθύνες άλλων και ας δει τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού».

Μοίρασε το άρθρο!