Βγαίνουν σταδιακά οι λαμαρίνες από τα έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης. Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Το τρίτο κατά σειρά βήμα για την απελευθέρωση κεντρικών οδών της Θεσσαλονίκης από εργοταξιακές εγκαταστάσεις του μετρό έρχεται αυτή την Κυριακή για να δώσει ανάσα στους κατοίκους της πόλης. Από την Κυριακή θα αποδοθεί στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Κ. Καραμανλή, στο ύψος του σταθμού «Παπάφη», ενώ από σήμερα, θα εφαρμοσθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Φλέμινγκ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικό Μετρό,  Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο ύψος του σταθμού «Παπάφη» του Μετρό Θεσσαλονίκης: Απομακρύνεται πλήρως η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό και αποδίδεται στη κυκλοφορία η λεωφόρος Κ. Καραμανλή με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παπάφη και Κορυτσάς.

Επιπλέον, σήμερα, Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018 θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Φλέμιγκ» : Η κυκλοφορία επί της οδού Δελφών μετατοπίζεται δυτικότερα μεταξύ των οδών Εκάβης και Φλέμινγκ, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (όπως γίνεται μέχρι τώρα)και αποκαθίσταται η σύνδεση με τις οδούς Στρατηγού Καλλιδοπούλου και Φλέμιγκ. Αποδίδεται στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Φλέμινγκ μεταξύ των οδών Δελφών και Ροστάν. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σταθμό «Φλέμινγκ» εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου 1 χρόνο.

Μοίρασε το άρθρο!