Αφού καθαρίσουμε τους κήπους μας… ας βρωμίσουμε και τους δρόμους

20638844_499250690411884_7314451260512401499_n

Έκκληση στους δημότες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου απευθύνει η αντιδημαρχία Καθαριότητας να μην εναποθέτουν κλαδιά, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα σε πεζοδρόμια και εξωτερικούς χώρους τις ημέρες αυτές και έως και το τέλος Αυγούστου, λόγω των αδειών των εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου.

«Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου προσπαθούν καθημερινά να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους. Ωστόσο, ο όγκος των κλαδιών είναι ιδιαίτερα μεγάλος καθώς η περιοχή μας αποτελεί έναν από τους πιο πράσινους δήμους της Θεσσαλονίκης. Ενώ καθημερινό φαινόμενο αποτελεί και η εναπόθεση μπαζών και ογκωδών αντικειμένων σε εξωτερικούς χώρους και πεζοδρόμια» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου,
Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Κυριάκος Ιωσηφίδης.

«Την περίοδο αυτή και έως και το τέλος Αυγούστου ζητούμε από τους συμπολίτες μας να μην εναποθέτουν κλαδιά, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα σε πεζοδρόμια και εξωτερικούς χώρους καθώς η υπηρεσία μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού καθώς πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα αυτό κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας», συμπληρώνει ο κ. Ιωσηφίδης.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι και οι δημότες μας μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το εργοτάξιο του δήμου στο 2310- 688514 για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου.

Μοίρασε το άρθρο!