«Αλληλεγγύη Επαγγελματιών»:Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ,
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ για ένα επιμελητήριο που θα ασχολείται με δράσεις με σκοπό την βελτίωση των επαγγελμάτων μας!

Η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» που επικεφαλής της είναι ο Χρήστος Νικολόπουλος,γενικός γραμματέας του ΕΕΘ, είναι ένας ενωτικός συνδυασμός, που θέλει ένα ανοικτό για όλα τα μέλη και τους επαγγελματίες Επιμελητήριο, που στοχεύει στις συνεργασίες με τα άλλα Επιμελητήρια, που θα επιδιώξει την αξιοποίηση των μελών του για την παροχή υπηρεσιών στους επαγγελματίες.
Στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αντέχουν ακόμη στα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη, και θα αγωνιστεί για την ενίσχυση με τους άνεργους επαγγελματίες μέσα από την Ίδρυση Γραφείου Στήριξης, δημιουργίας Ταμείου Αλληλοβοηθείας- Δεύτερης Ευκαιρίας και Μητρώου Ανέργων Επαγγελματιών.
Η «Αλληλεγγύη» δημιουργήθηκε από επαγγελματίες που στις προηγούμενες Επιμελητηριακές εκλογές ανήκαν σε πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς.
Ο συνδυασμός  αποτελείται σε ποσοστό 80% από νέους επαγγελματίες. Δεν υπάρχουν κομματικές εξαρτήσεις και στόχος  είναι η ουσιαστική ανανέωση και ανασυγκρότηση του Επιμελητηρίου.

Οι στόχοι της «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών»:
– Άνοιγμα του Επιμελητηρίου στα μέλη και συμμετοχή το δυνατόν περισσοτέρων στα Συμβούλια
– Τοπικές Επιτροπές σε σημεία του νομού Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή των μελών.
– Στελέχωση του ΕΕΘ από μέλη που κατέχουν ειδικές γνώσεις σε συγκεκριμένα αντικείμενα.
– Στελέχωση και ενεργοποίηση της Αναπτυξιακής Εταιρείας που «είναι σχεδόν ανύπαρκτη».
– Μόνιμα παραρτήματα σε περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση επαγγελματιών αλλά και δράσεις για την αναβάθμιση τοπικών αγορών όπως π.χ. σε Θέρμη, Λαγκαδά.

-Δράση για την πάταξη του παρεμπορίου που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό,σε πολλά επαγγέλματα.

 

Μοίρασε το άρθρο!