ωραιόκαστροtoday: «Μυθοπλασίες και στοχευμένη παραπληροφόρηση»

Μυθοπλασίες και στοχευμένη παραπληροφόρηση θα μπορούσε κάλλιστα να πει κανείς για μια εφημερίδα που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Ωραιοκάστρου, με την ονομασία ωραιόκαστροtoday. Στην συγκεκριμένη μας λέτε ότι ο στόχος σας είναι να ενδυναμώσει τη φωνή των δημοτών του Ωραιοκάστρου, και να καταγράφει τα προβλήματά τους. Σεβαστό ως εδώ, γιατί έτσι πρέπει να είναι ένα έντυπο αν θέλει να βρίσκεται στο πλευρό τους. Έλα όμως που κατά την ταπεινή μας άποψη κάτι τέτοιο δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μιλάτε λοιπόν στην εφημερίδα σας ότι έχετε κριτική ματιά-πάντα μονόπλευρη φυσικά- με σεβασμό στην αλήθεια, όσο και αν αυτό ενοχλεί ορισμένους. Εμάς πάντως μας ενοχλούν τα ψέματα. Μας ενοχλούν τα ψέματα και η παραπληροφόρηση σας όταν αναφέρεστε σε κάποια πρόσωπα. Και συγκεκριμένα από ότι γνωρίζουμε εδώ εμείς στο Ωραιόκαστρο-κάτι που εσείς δεν γνωρίζεται γιατί μάλλον πρόσφατα μάθατε κατά που πέφτει και οι πληροφορίες σας παίρνονται από ανημέρωτους συναδέλφους σας- ο πρώην αντιδήμαρχος Καλλιθέας Θωμάς Δίγκαλης, που την εντιμότητα του δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, ήταν και είναι πάντα δίπλα στον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση. Ο πρόεδρος της Ββάθμιας εκπαίδευσης Παντελής Πορφυριάδης, που μαζί με τον πρόεδρο της Αβάθμιας Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, είναι από τους πιο πετυχημένους προέδρους που πέρασαν ποτέ από τον Δήμο μας, όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά δυστυχώς για εσάς και για την ενημέρωσή σας, είναι και αυτοί  δίπλα στον Δήμαρχο. Μιλάτε για τον νυν και πρώην πρόεδρους του Δημοτικού συμβουλίου Λάκη Σημαιοφορίδη και Θανάση Καρύδη, αφήνοντας υπονοούμενα. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Επίσης αναφέρεστε και για την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω Ρένα Αντωνιάδου, μια επίσης πρόεδρο που άλλαξε προς το καλύτερο το νομικό αυτό πρόσωπο, για ηχηρή απουσία της. Μήπως εν τέλει έχετε αλλεργία με τους πετυχημένους; Περιμένουμε βέβαια στο άλλο φύλλο σας και για τους υπόλοιπους που δεν είναι κοντά στον Δήμαρχο. ΕΛΕΟΣ.

Και κάπου εκεί στα ψιλά-τυχαίο;- δειλά δειλά σας προβληματίζει θετικά η υποψηφιότητα κάποιου που εκτός από εσάς που προφανώς θα τον γνωρίζετε για να γράφετε τόσα καλά λόγια, εμείς τον συγκεκριμένο δεν ξέρουμε καν από που έχει έρθει ουρανοκατέβατος για να μας σώσει.

Τέλος η αναφορά σας για ένα ανορθόγραφο και ασύντακτο δελτίο τύπου που αναφέρεστε, θα σας δώσουμε μια συμβουλή. Ασύντακτο κάνει ένα κείμενο που το διακρίνει η παραπληροφόρηση. Όσο για εσάς και για την ανημέρωτη εξωτερική συνεργάτιδά σας, που η λέξη συναδελφικότητα είναι άγνωστη, μάλλον τα ελληνικά σας θα πρέπει να είναι ελλειπή, με αποτέλεσμα να έχετε κάποια δυσκολία στο διάβασμα.  Υπάρχουν βέβαια και τα νυχτερινά σχολεία.

 

Μοίρασε το άρθρο!