Το ήθος και ο χαρακτήρας δεν κρύβονται…Άθλια λεκτική επίθεση Ψωμιάδη και Καρατζαφέρη

 

Ευθεία επίθεση με άθλιες εκφράσεις έκανε ο πρώην Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Τα όσα απαράδεκτα είπε καταγράφηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε το seleo.gr. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στην εκδήλωση όπου βρισκόταν για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων.

Στο βίντεο ο πρώην Νομάρχης μιλά για το ονοματολογικό και λίγο αργότερα αρχίζει να «βάλλει» κατά του Δημάρχου. Μάλιστα, όταν οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον γιουχάρουν και να του λένε να φύγει, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέβασε και άλλο τους τόνους, αποκαλώντας τον Γιάννη Μπουτάρη «χολέρα και πολιτικό τραβέλι».

«Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία, αυτός, ναι! Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό», ήταν τα λόγια του.
Και ενώ όλος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, υπάρχουν και εκείνοι που τάχτηκαν… υπέρ των δραστών.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσω twitter, ούτε λίγο ούτε πολύ σχολίασε για την επίθεση «καλά να πάθει ο Μπουτάρης»… Και μάλιστα, εντελώς αυθαίρετα, αποφάνθηκαν ότι την επίθεση την έκαναν Πόντιοι…

Ένα είναι βέβαιο. Ότι το ήθος και ο χαρακτήρας δεν κρύβονται…

 

Μοίρασε το άρθρο!