Συνωστισμός επίδοξων «σωτήρων» στο Ωραιόκαστρο αφού…ξεκουράστηκαν τέσσερα χρόνια

Άρχισαν να πλησιάζουν οι εκλογές και  γεμίσαμε από επίδοξους … «σωτήρες» στο Ωραιόκαστρο, οι οποίοι λέει είναι πρόθυμοι να μας «σώσουν», πλημμυρισμένοι με μεγάλη έπαρση, παχιά λόγια και περισσή αλαζονεία, και χωρίς βέβαια να μας διευκρινίσουν τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια για τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Αφού λοιπόν οι περισσότεροι ξεκουράστηκαν …αυτοδιοικητικά, μαζεύτηκαν μια ωραία πρωία και είπαν να κάνουν μία Δημοτική Παράταξη. Σου λένε τι στο καλό έχει ο Γαβότσης, ο Σαραμάντος, ο Παπακωνσταντίνου,ο Εδιρνέλης,ο Θεμελής, δηλαδή όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από εμάς;

Απέναντι σ’ αυτό το σκηνικό που διαμορφώνεται, με διάφορες αναρτήσεις στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για την υποβάθμιση που δέχεται για ακόμη μια φορά, η υπόθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από χώρος ανάδειξης και αντιμετώπισης των τοπικών υποθέσεων του ευρύτερου δήμου Ωραιοκάστρου, κάποιοι θέλουν  να εξελιχθεί σε αρένα παραταξιακών ανταγωνισμών  και επίδοξων σωτήρων.

Ακούστε λοιπόν κύριοι Γιαννάκηδες, Παντελάκηδες και Γιωργάκηδες, αφήστε κατά μέρος τους θεατρινισμούς, τη μεγαλοστομία και τις ανέξοδες εξαγγελίες σε μια δύσκολη εποχή με πολλά προβλήματα που έτσι και αλλιώς μας δημιουργούν άγχος. Μη μας δημιουργείται άλλο. Δεν υπάρχουν πλέον οι …σωτήρες, πεθάνανε, και μαζί με αυτούς χαθήκανε και οι φωστήρες. Ο πολίτες θέλουν  τους ανθρώπους που τους διοικούν να βρίσκονται και να αγωνίζονται δεκαοκτώ ώρες στον Δήμο τους και τις υπόλοιπες έξι να κοιμούνται αλλού, παρά να βρίσκονται έξι ώρες θεατές στον Δήμο τους, και τις υπόλοιπες δεκαοκτώ ώρες γενικά να είναι για ύπνο.

Μοίρασε το άρθρο!