Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΙΜΑ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Τον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία και την πολιτική, αλλά και τη συνεισφορά της ως θεμέλιο λίθο της ελληνικής οικογένειας επιθυμεί να αναδείξει ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, με την εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο «Panorama» (ΑΣΤΕΡΙΑ).

Τίτλος της: «Οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή της μάχης για πολιτική αλλαγή» και κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού του κόμματος, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Με αφορμή την εκδήλωση ο κ. Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τις γυναίκες δεν πρέπει να τις τιμούμε μόνο στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνου. Οφείλουμε να τους το δείχνουμε καθημερινά με τις πράξεις, τη συμπεριφορά, την εκτίμηση και τον σεβασμό μας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν να “σπάσουν” στερεότυπα και αντιλήψεις. Άλλωστε, όπως πολύ εύστοχα έχει γραφτεί: “Η γυναίκα είναι στην κορυφή κάθε δημιουργήματος”.

Και μόνο το γεγονός ότι λέξεις όπως: Γυναίκα, συμμετοχή, πολιτική, δημιουργία, ευαισθησία, αποτελεσματικότητα, πειθαρχία είναι γένους θηλυκού, σημαίνει πολλά. Με την εκδήλωση της Κυριακής θέλω να τιμήσουμε όλοι μαζί τη γυναίκα που αγωνίζεται, που μοχθεί, που δεν έπαψε ποτέ να διεκδικεί! Τη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με ρόλο κομπάρσου και επιδιώκει να είναι πρωταγωνίστρια».

 

Για το Γραφείο Τύπου

Χρήστος Τσαλικίδης

2310 525545

6945240224

Μοίρασε το άρθρο!