ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. στο rrealoraiokastro@gmail.com

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας αφήνοντας το μήνυμα σας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

[contact-form-7 id="1970" title="Φόρμα επικοινωνίας 1"]

3 thoughts on “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  1. Η έγκυρη πληροφόρηση για το ποινικό δίκαιο σχετικά με την κακοποίηση των ζώων, το ισχύον νομικό πλαίσιο, καθώς και η ψυχοπαθολογία αυτών που τα κακοποιούν θα είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης- ημερίδας που διοργανώνει ο Φιλοζωικός σύλλογος Ωραιοκάστρου “Φ’ιλοι ζωων Ωραιοκάστρου”.Μια επιστημονική ημερίδα, χρήσιμη και κατατοπιστική, με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο, από τους πλέον αρμόδιους και καταρτισμένους ανθρώπους.

  2. Η έγκυρη πληροφόρηση για το ποινικό δίκαιο σχετικά με την κακοποίηση των ζώων, το ισχύον νομικό πλαίσιο, καθώς και η ψυχοπαθολογία αυτών που τα κακοποιούν θα είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης- ημερίδας που διοργανώνει ο Φιλοζωικός σύλλογος Ωραιοκάστρου “Φ’ιλοι ζωων Ωραιοκάστρου”.Μια επιστημονική ημερίδα, χρήσιμη και κατατοπιστική, με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο, από τους πλέον αρμόδιους και καταρτισμένους ανθρώπους.

  3. Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ενδιαφέρεστε για αθλητικούς συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.