ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. στο rrealoraiokastro@gmail.com

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας αφήνοντας το μήνυμα σας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

[contact-form-7 id="1970" title="Φόρμα επικοινωνίας 1"]

2 thoughts on “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  1. Η έγκυρη πληροφόρηση για το ποινικό δίκαιο σχετικά με την κακοποίηση των ζώων, το ισχύον νομικό πλαίσιο, καθώς και η ψυχοπαθολογία αυτών που τα κακοποιούν θα είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης- ημερίδας που διοργανώνει ο Φιλοζωικός σύλλογος Ωραιοκάστρου “Φ’ιλοι ζωων Ωραιοκάστρου”.Μια επιστημονική ημερίδα, χρήσιμη και κατατοπιστική, με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο, από τους πλέον αρμόδιους και καταρτισμένους ανθρώπους.

  2. Η έγκυρη πληροφόρηση για το ποινικό δίκαιο σχετικά με την κακοποίηση των ζώων, το ισχύον νομικό πλαίσιο, καθώς και η ψυχοπαθολογία αυτών που τα κακοποιούν θα είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης- ημερίδας που διοργανώνει ο Φιλοζωικός σύλλογος Ωραιοκάστρου “Φ’ιλοι ζωων Ωραιοκάστρου”.Μια επιστημονική ημερίδα, χρήσιμη και κατατοπιστική, με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο, από τους πλέον αρμόδιους και καταρτισμένους ανθρώπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.