Αποδεικνύουμε με φωτογραφίες και βίντεο την αναμφισβήτητη πραγματικότητα στο ψέμα του oraiokastronet.gr

Δημοσιεύτηκε από Βαμβάκη Λιμπατέ Χριστίνα στις Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

Παραποιημένα γεγονότα, κατασκευασμένες ειδήσεις, λασπολογία, συνωμοσιολογική παράνοια, τρομολαγνεία, έως και ιδεολογική χειραγώγηση. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της λεγόμενης «κίτρινης δημοσιογραφίας». Προφανώς όμως ο κιτρινισμός της ενημέρωσης δεν είναι ούτε ένα καινούριο φαινόμενο, ούτε το συναντάμε μόνο στην Ελλάδα, αλίμονο. Ορισμένοι εδώ στο Ωραιόκαστρο νομίζουν ότι  κόσμος ψοφάει να διαβάζει πολιτικά  κουτσομπολιά, που όσο πιο σκοτεινά και ένοχα είναι, τόσο το καλύτερο. Όσο υπάρχει λοιπόν η ζήτηση για αίμα, θα υπάρχει κι η προσφορά. 

Παραθέτουμε αυτούσιο το ψέμα από oraiokastronet.gr:”Ο κόσμος παρά το κρύο συμμετείχε και οι κάτοικοι χόρεψαν και ευχήθηκαν καλές γιορτές. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος  έλαμψε δια της απουσίας του, ανάβοντας για άλλη μια φορά τα …λαμπάκια των Μελισσοχωριτών, που του τα έχουν μαζεμένα και τον ψάχνουν για να του τα ψάλουν. .”

Αποδεικνύουμε με φωτογραφίες και βίντεο την αναμφισβήτητη πραγματικότητα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Καραγιάννης Γιάννης και Βαμβάκη Λιμπατέ Χριστίνα, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Αστέριος Γαβότσης και Βαμβάκη Λιμπατέ Χριστίνα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι φωτογραφίες είναι από τον λογαριασμό της Δημοτικού Συμβούλου Βαμβάκη Λιμπατέ Χριστίνα, όπου υπάρχει και το ανάλογο βίντεο με τον Δήμαρχο να χορεύει με τους κατοίκους του Μελισσοχωρίου.

Μοίρασε το άρθρο!